Covid-19 og Generalforsamling

Covid-19 og Generalforsamling

Kære medlemmer!

Som det nok er gået op for alle, kan vi i Kalvø Vikingeskibslag ikke afholde vores generalforsamling på Skovgården, sidste weekend i januar, på grund af de gældende COVID-19 retningslinjer og forsamlingsforbud.

Bestyrelsen har for nyligt været virtuelt samlet og er nået frem til en foreløbig plan. Da vi i vores vedtægter, §4, stk. 3, har bestemt at vores generalforsamling skal afholdes inden udgangen af marts, planlægger vi foreløbigt at afholde generalforsamlingen lørdag d. 27. marts på Kalvø. Vi ved, at det for mange ikke er optimalt, men det er situationen heller ikke. Vi vil nødigt miste foreningens midler til depositum, der skal afleveres i forbindelse med en aflysning på Skovgården.

Hvis bestyrelsen sidst i februar vurderer, at der en risiko, for at forsamlingsforbuddet stadig vil være gældende sidst i marts, er planen at lave en ”barberet” virtuel generalforsamling, der så eventuelt kan blive suppleret med en ekstraordinær generalforsamling senere i 2021. En virtuel generalforsamling vil have svært ved at honorere en anden af vores vedtægter, §4, stk. 10, der fastslår, at hvis et af vores medlemmer ønsker det, skal vi facilitere skriftlige (anonyme) afstemninger, så derfor ser vi den virtuelle mulighed for generalforsamling, som af en mere orienterende art.

De gode nyheder er, at der er relativt lang tid til sommeren 2021, hvor vi vil ud at sejle. Som besluttet på generalforsamlingen sidste år, skal sejlugerne præsenteres for tilmelding primo januar og det planlægningsarbejde er i gang i skippergruppen.

Med ønske om en god jul og et godt nytår,

Bestyrelsen – Kalvø Vikingeskibslag.

Comments are closed.