Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/5/6/3/toenderskibslag.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Midvejs i Påskelejren – KALVØ VIKINGESKIBSLAG
Midvejs i Påskelejren

Midvejs i Påskelejren


Morgenmaden var usædvanlig tidligt overstået, dvs før halv-10, og alle var i fuld gang med diverse opgaver; så som de sidste justeringer på det meget lange bord inden det kunne sættes op, slibning af bundmaling, nitning af det nye bord der kom op i går, fremstilling og isætning af lus i det sidste bord, oliering og tjæring indenbords i bagbords side samt forberedelser til fejringen af Thyras fødselsdag – hun blev nemlig 8 år i dag:-) Ungerne passede også deres opgaver – der manglede i hvert fald ikke savsmuldsrøg hverken foran huset eller andre steder på Kalvø 😉

Jeg vil sige at vejrguderne også var os mildt stemt i dag – det har ikke været særlig koldt, i hvert fald ikke i solen, og vinden var forholdsvis svag, så alt i alt en rigtig god dag at være ude i.

Efter fejringen af Thyra drog Ulrik, Karen og Thomas afsted og i stedet kom så Sissel og lidt senere også Einar og Carina, så øen er stadigvæk rimelig godt bemandet. Mathias har vi dog ikke set meget til hverken i går eller i dag, men det er så ikke så mærkeligt da han skal nå at få pløjet så meget som muligt nu hvor det ikke regner – han så i hvert fald glad ud her til morgen inden vi kørte herned på øen.

Alt i alt har det været en rigtig go’ dag hvor vi har nået en masse, så nu er vi også trætte og skal lige ha’ lidt kaffe og lidt sang og lidt sludren og lidt snak og lidt nuller og bare nyde at være her…

Ulf

Comments are closed.