Browsed by
Author: ipunky

Påskelejr og GF ift. Corona

Påskelejr og GF ift. Corona

Kære medlemmer af Kalvø Vikingeskibslag. Bestyrelsen har været samlet for at diskutere vores aktiviteter – eller mangel på samme – i lyset af COVID-19 situationen. Den første beslutning vi har taget, er at udskyde klargøring og søsætning af vores skib til efter regeringens næste udmelding vedrørende forsamlingsforbud d. 5. april. Umiddelbart efter vil bestyrelsen samles og beslutte hvordan klargøring og søsætning skal udføres i praksis. Angående vores generalforsamling, kan den ikke umiddelbart blive til noget, da landets nuværende lovgivning forhindrer…

Read More Read More

Vi har en trailer til Imme på vej…

Vi har en trailer til Imme på vej…

Gang for gang har vi været lidt udsat for at skulle betale kassen til skaks for en kæmpe, overdimensioneret kran, som kommer kun når det har passet dem (nå, ik helt rigtig, men…). Mattias har så været med til at synes vi bør gøre noget. Men han har faktisk gjort noget. I den kommende Lyskost kan man læse lidt mere om projektets genesis, dets status og planen fremover. Indtil da, se billederne:

Covid-19 og Generalforsamling

Covid-19 og Generalforsamling

Kære medlemmer! Som det nok er gået op for alle, kan vi i Kalvø Vikingeskibslag ikke afholde vores generalforsamling på Skovgården, sidste weekend i januar, på grund af de gældende COVID-19 retningslinjer og forsamlingsforbud. Bestyrelsen har for nyligt været virtuelt samlet og er nået frem til en foreløbig plan. Da vi i vores vedtægter, §4, stk. 3, har bestemt at vores generalforsamling skal afholdes inden udgangen af marts, planlægger vi foreløbigt at afholde generalforsamlingen lørdag d. 27. marts på Kalvø….

Read More Read More

Dag 10

Dag 10

Imme sejler godt. At holde en høj retning i vinden er stadigvæk dejligt. Mest fordi det betyder ingen roeri. Fra Sønderballe til Varnæs Vig på en lige ligne. Godt.