Browsed by
Category: Uncategorized

Imme sejler til Dannebro Jubilæum

Imme sejler til Dannebro Jubilæum

Kl. 06.00 på fredag, den 14. juni, slæber vi Imme til Kalvø havn, hvor vi klargør skibet for at blive slæbt til Åbenraa. Vi skal nemlig deltage i jubilæums fejring af Dannebrog som faldt fra himlen for 800 år siden ifølge sagn. Ifølge kilderne kom Valdemar Sejr sejlende tilbage til Danmark med flaget til et sted omkring Sønderjylland. Sandsynligvis tæt på Kalvø. Imme er tilbage om eftermiddag og Det Maritimt Kalvø vil også har åben vil holde nogle aktiviteter.

Påskelejr kører stærk

Påskelejr kører stærk

Efter flere dage på den dejlig Kalvø, er der effektivt arbejde som udelukkende os kan gøre med smil og stil. Bordgang er pillede ud. Man husker påskelejr fra 2012… noget med snevejr og en smitsom mave virus. I år er det tørt med sol og smilende folk. Drejebænk kører nagler! Faktisk driver vi næsten for stærkt. Like a glove En diamant lus!

Lyskost byder FårÅr velkommen

Lyskost byder FårÅr velkommen

Det må snart være Påske, for den første Lyskost af 2019 er blevet sendt til alle medlemmer via email. Årgang 39/nr.1 er bare flot! Læs den for pokkers. Vigtige, vigtige detaljer om PÅSKELEJR, sommersejladser og lidt gossip. Husk tilmelding til Påske! via: immetilmeldinger@hotmail.com

lidt om GF 2019

lidt om GF 2019

Folk fra hele landet er lige så stille på vej til Skovgaarden i den nordvest skov område på Fyn. Kalvø Vikingeskibslags generalforsamling er netop ved at starte. Ses lørdag den 26. Kl. 13 Dagsorden er følgende:-Valg af ordstyrer- -Formandens beretning- -Fremlæggelse af revideret regnskab- -Fremlæggelse af medlemsstatistik-Indkomne forslag- -Valg ifølge lovene–Sommerens aktiviteter/sejlplan- -Eventuelt- Forslag om streamlinet vedtægter: