…november

…november

Med regn og skiftende farvel omkring smukke Kalvø kom Imme op, lige fra vandet med en vægt på næsten 8 tons og efter muslinger blev skrabbede af og skibet var pænt lagt på plads foran huset vejede hun knap 4 tons.

Kraks kom allerede kl. 10 til vores forvirring, men de gik igen efter de fik forklaring at vi ikke skulle rykke indtil efter morgenmad. For kranen var bestilt til kl. 12… endnu en årsager til at skaffe en alternativ vogn el. lign…

Regnen stoppede og det var besluttet at skrabe skibets bund mens den var fugtig for at undgår besvær til påsken. Pissegod ide. Så er hun nærmeste klar til at blive malet til forår. Det skal vi huske.

Tilmeldinger til sommersejladser er gået i gang og hvis ikke du har valgt en uge, gør det nu. Nogen mener at det er vanvittig at skulle tage stilling til sommerferien, mens andre har behov for at planlægge det allerede nu. Det kan vi diskutere til generalforsamling den 24. januar.

Læs Lyskost

Comments are closed.