Kalvø 15-10-2011

Kalvø 15-10-2011

Det er lørdag og første dag på Imme Grams efterårslejr. Vi er 7 som er med fra morgenstuden, og i løbet af dagen dukker der yderligere 4 op.

Der har væet frost natten før, så morgensolen får den rimfrosne byggeplads til at skinne som sølv i solen. Bordgange og knæ af sølv glimter og gliterer ud over den spejlblanke bugt og videre op i den krystalblå efterårshimmel. Eventyr- eller drømmeagtigt.

Livet på byggepladsen vågner langsomt og lyden af det spåntagende  værktøj blander sig med stemmer og latter, medens trækfugle drager ned over Kalvø. Det er en glad dag.

Som sædvanligt fordeler de mange opgaver og gøremål sig næsten sig selv. Der bliver købt ind til køkkenet, og nogen organiserer egetræ til yderligere fremstilling af knæ, som vi skal producere mange af.

 

At producere, udvikle og tilpasse et knæ til Imme er ikke nogen let sag. Det kræver hovedbrud, tålmodighed rnog – ikke mindst – selvtilid. Man skal simpethen tro, at man kan. Så alle tror tydeligvis på sig selv og  arbejder dagen igennem arbejdet arbejdet koncentreret.

I løbet af eftermiddagen opstår der problemer med båndsaven, idet savklingen hopper af hjulene (2 gange).  Jeppe og Ole går derfor i gang med et større klingejusteringsprojekt og får ved fælles hjælp maskinen til at fungere igen.

 

Det er lejrens første dag, men den er kommet godt fra start. Humøret er ligesom efterårshimlen højt, optimismen ikke til at tage fejl af.

Det er – alt taget i betragtning, Kalvø, Imme Gram og DK når det er bedst, og så har vi oven i købet fået ny regering, hvilket ikke mindst fremmer en afventende mild stemning og sikket noget med håb.

 

ON ON  Arne

 

One thought on “Kalvø 15-10-2011

  1. hej Imme folk
    Jeg blev så glad her søndag morgen, da jeg så der var mail fra Tønderskibslag.!
    Det er dejligt at høre om jeres bedrifter og oplevelse. Livet er fuld af reparationer.!
    Jeg synes det er smukt at I er i gang igen med Immes smukke udformning.
    Må solen varme jer og god vind
    bbviking

Comments are closed.

Comments are closed.