Byggeri i efterårsferien!!! —- besked fra bestyrelsen

Byggeri i efterårsferien!!! —- besked fra bestyrelsen

Kære Immefolk

Der har været flere der har ytret ønske om at få lov til at bygge videre på skibet i efterårsferien, så derfor er der nu arrangeret byggelejr på Kalvø i uge 42. Vi starter med bestyrelsesmøde fredag aften d. 14. oktober, så der åbner huset. Hvor længe vi bliver ved afhænger af antallet af tilmeldinger og hvor længe folk ønsker at blive.

Planen er blandt andet at få lavet de sidste bite-knæ og få dem monteret, så skroget holder formen vinteren over, så der er rig lejlighed til at få fingrene i noget rigtigt træarbejde. Der er også brug for folk, som har lyst til at stå for det praktiske inden døre.

I anledningen af at byggeriet af søsterskibet i Kerteminde er gået igang, har vi inviteret deres skibslag på besøg søndag d. 16.

Hvis I vil være med, så gi lige en melding om hvor mange og hvor længe, så indkøbsholdet er forberedt 🙂

Kh
Sissel

OBS: Efter gentagende opfordringer har vi flyttet generalforamlingen tilbage til Skovgården, hvor der er bedre mulighed for overnatning til dem, der ikke elsker at sove på sovesal. Desværre er skovgården ikke ledig sidste weekend i januar. Derfor afholdes generalforsamlingen i 2012 Lørdag d. 21. Januar

Comments are closed.