Imme Sejr Skal Sejle!!

Imme Sejr Skal Sejle!!

Vi afholdte generalforsamlingen den 26. januar 2013. Cirka 50 medlemmer dukkede op med glade intentioner. Nemlig at deltage i endnu et historiske møde af skibslauget: vi skal ud og sejle i år!!

Medlemmer kan læse referatet og i de kommende dage, håber vi på de relevante dokumenter, der blev vist frem (bl.a. kontoposteringer og budget 2013) vil være tilgænglige.

Michael har gravet noget jern op af jorden. Han har smedet det (i det gamel viking metod) til den form. Alas det er en vantring, et styk jern (i alt er der 6) som binder masten til øveste stringer.
Michael har gravet noget jern op af jorden. Han har smedet det (i det gamel viking metod) til denne form. Alas det er en vantring, et styk jern (i alt er der 6) som binder masten til øveste stringer.

Michael Nissen fra Ribe tog noget jern med for at vise hvordan han skal lave vantringer, som skal være en form for bindeled mellem masten og de øverste stringere.

Læs referatet fra generalforsamling og kig på kalenderen for at få overblik over årets begivenheder. Og meld jer til hvis I har lyst til at færdiggøre Imme Sejr og sejle til sommer.

Comments are closed.