Category Archives: Sejladser

dengang Imme vandrede (lidt) for sig selv

Onsdag aften ringede en gammel Imme Gram medbyggere med underretning om det gode skib, som var utilfreds ved at stå stille. Han vidnede hun sejlende ud af sit sovested i god fart på til Svendborg Sund, eller længere. Men der standsede hun, temmelig tæt på en anden båd. Koldt var det, og buldrende mørkt med regnvejr som forhindrede flere detajler. Han vidste ikke om hun fangede en anden ankortov på vej ud eller hva’, men hun i hvert fald stod fast.

Den lang og kort er efter flere folk stod oprejst og klar til at gribe ind, fik vi øjner på hende senere–takker være Mathias. Vurderingen var at hun sad fast og det var for farlig at tage ud alene, så han vil forsøge at komme ombord ved solopgang.

Per fik kiggede på hende tidlig næste morgen og så at hun lå fint og stadig smuk (SE FOTO). Efter at Michael og Mathias lånte en robåd, fik Per kontakt til en lokal fisker som med sin lille påhangsdrevet motorbåd fik Imme slæbt tilbage på sin plads med lidt mere tov på ankor.

Temmelig heldig. De to både Imme opsøgt var umiddelbart skadefri (ifølge deres 2 ejere), ligesom den gode, store dame selv. Ingen skade, men gode lektie og gode minde om gode folk all around.

Tak til alle der støttede med behjælpsomhed og kærlighed.

Hva står YR for?

  1. Hvorfor blir dansker så overrasket, når der kommer tordne og solskin og regnvejr og lige pludselig stille igen…

Den ny sport går ud på at finde et styk tøj som ikke er drivel vådt. Så hangt noget friske skyllet tøj på alle grene  efter en frisk tur med 2 meter bølger og bitte vind fra Sønder Balle til Halk.

Om Blåtand er som Jesus og om tid er en illusion er nogle emner vil drøfter i en temmelig taknemmelig tør aften.

 

 

 

Kaffe og kage

Det godt vejr ender i morgen. Vi nåede at komme til Havnberg skov, hvor universet syntes at vi fortjent en god overlæger dag.

Men i stedet for at lave ingen ting, kunne vi bruge vores tid på at sejle uden bagage med den opfordring at prøve at sidde et sted man ikke har prøvede før. Forskibs var ikke meget for det, men det endte med en god 3 timer frem og tilbage.

Der var yoga ombord og skibet sejlet fantastisk. Hun kan i modvind også!

Så havnede vil henne til Varnæs Vig. Et fint sted med masse mykke og let tilgængelig vand.

Endnu en overlæggerdag PGA torden. Tiden flyver.

 

Good vibes

Det er bedst når man sejler, men det ikke er så ringet at være væk fra det hele. Overliggerdagen på Løjt gav ugens først regnvejr og besætning fandt en god rytme baseret på sang og mad og diverse opgaver.

Nogen forlod og nogen kom. Vi fik også besøg fra vores lokal medlem, som godt kunne sejle med mod Als. DMI lovede 5-8 m/s og vi toppede 8 knob med høje bølger. Fed sejlads.

Imme sejler som en drøm. Turen til Havnbjerg skov gik næsten for hurtig.

Der er musik i luften og hotdogs på vej.