Blæsevejr på Kalvø

Blæsevejr på Kalvø

Der sker rigtig meget på øen for tiden. Vi er kommet så lang nu, at der snart ikke er arbejde tilbage. Røvflænser/toften som var både grim og flækket er blevet repareret (se billede).

Mens Ulf arbejder, dukker ambassadøren fra Jurassic Park op og skræmmer de små børn (der er faktisk ret mange børn i huset for tiden). Vi er 20-24 stykker med masser af tid til at snakke og spille musik.

Det blæser ellers en del i dag og vi håber på noget bedre vilkår til på lørdag når vores kutter skal i luften og i vandet.

Apropos kraning har vi nedsat endnu et udvalg som skal undersøge alle alternativer til kraning. Helst noget vi selv kan klare med for eksempel en vogn, eller en naust, eller noget helt tredje. Hvis du læser det her og tænker, hold da op, hvor spændende! Så meld dig til udvalget. Det handler om at finde en løsning og vi kan bruge jeres hjælp. Kontakt Johan eller skriv til immetilmeldinger(at)hotmail.com.

 

Alt er hyggeligt og fortsætter fremad, trods det kolde vejr. Det hjælper at vi har spist masser  gode kager og superlækker mad.

Comments are closed.