Category Archives: Ophal

på land igen

Kalvøhuset lysede i det mørkt fredag nat. Vi var ca. 12 mennesker,som gik relativt tidlig i seng pga. en tidlig kraning. Vi skal

simpelthen finde ud en anden løsning med den fkg kran!

Kl. 8 lørdag morgen mødte vi foran huset og tog hen til Imme. Skibet lå der hvor Michael og Mathias lagt hende efter redningsaktionen forladen.

 

Lang og kort: Roning, Kraning, regn og fine mennesker. Flere tropper kom kun for at hjælpe ro.

Oppe på land kunne man godt se hvor railingen fik et slag. Det var blå med lidt rød maling, det samme farvel som den en båd Imme mødt på sin selvsejlende tur. Også den øverste bordgang er flækket. Heldevis meget over vandlinjen.

 

Ophal af Sejr

På lørdag den 7. oktober KL. 08.00!! Der skal du møde op for at ro skibet om, med mindre hun har selv sejlet over. Da den dyrt og ufleksibel kraning co vil ikke komme senere, skal skibet på land tidligere end sædvandlig. KOM. Meld dig til via immetilmeldinger(at)hotmail.com

Ses!

Imme tilbage fra Ribe, jubilæumsfest, og musik

8. Oktober: Den doble regnbue bod velkommen til imme, som kom kørende over dæmningen. Beddingen var klar og skibslags ca 25 medlemmer modtog de drenge fra skaks med en vist professimonis. Som om vi har gjort det før. Den gik strålende godt. Tjek.

Mens skibet (nu med hoved) blev renset, skulle der arbejdes på garagen. Hvis ikke den kan vedligeholdes og se pænt ud, naturstyrelsen mener at den skal fjernes. Det var godt at have lidt træ arbejde i gang igen med resultat at 2 nye dør ser ude til at redde den uundværlige hus.

Så var en dejlig middag fortjent, efter de beskidte blev mindre snavset og parate til at spise på kroen. Og vi spiste godt. Der var nogle tale og nogle historie fortalte. Herlig aften.

Og efterhånden startede lidt fest i huset. Både oppe og nede var der folk. Det viser sig at vi har en udmærket forening. Det er også berigende at se at den ikke opstod overnat, men at dens rødder også var dynamiske og glimrende.

Så er der en Julefrokost i København i starten af december. Som regel er det bestyrelsesmøde med middag, men alle er velkommen.

kalvo-vikingeskibslag-2016-alle

Der er lidt merchandise updates her. Priser kommer snart, men de trøjer og tshirts ser sådan ud:

 

 

Og så er der GENERALFORSAMLING DEN 28. JANUAR 2017 på Fyn. Sæt kryds.

Ophal

Huset er åben fredag. Skriv hvis du kommer der. Skibbet kommer fra Ribe lørdag efter dets deltagelse i en big-budget action filmsequence. Det skal hjem og sættes på bedding mellem 13 og 14 og sejlet og rig skal påpladssættes. Efter disse opgaver er der en garage der skal have en kærlig hånd eller flere. Så er der fest om aften. Vi er ca. 60 tilmeldte!