Opdatering vedrørende Kalvø Vikingeskibslags Påskelejr og COVID-19.

Opdatering vedrørende Kalvø Vikingeskibslags Påskelejr og COVID-19.

Kære Medlem

Bestyrelsen har i løbet af ugen haft virtuelt møde, hvor vi har drøftet, hvad vi skal gøre i forhold til Påskelejren og de tiltag myndighederne har lavet i forbindelse med COVID-19. Indtil videre er vi alle lukket ned indtil d. 30. marts, men samtlige medlemmer af bestyrelsen, er overbeviste om, at karantænen bliver forlænget.

Vi skal senest afbestille kranen onsdag d. 1. april. Hvis karantænen mod forventning bliver ophævet d. 30. marts, kan vi stadig gennemføre lejren, hvis den derimod forlænges, kan vi afbestille kranen uden omkostninger for Skibslaget.

Det var den nemme del. Da vi ikke aner, hvor længe karantænen kommer til at vare, er den svære del at planlægge, hvornår det så skal være og i hvilket omfang. Vi har fået tilsagn fra Skaks om at de gerne vil komme en søndag, når karantænen bliver løftet, så udgangspunktet er, at vi får en ny aftale med Skaks i hus hurtigst muligt, derefter melder vi den weekend ud til jer alle, hvorefter vi mødes på Kalvø og laver det absolut nødvendige og søsætter. Skibet vil fortsat skulle være under opsyn og lænses ca. 3 døgn efter søsætning, men vi er sikre på, at vi kan finde et par frivillige til at tage den tjans. Herefter er tanken, at vi kan købe os et slæb rundt om øen.

Vi vil ud at sejle til sommer!

Comments are closed.