Viking ollie

Viking ollie

Skibet var næsten klart til at tage til søs i fredags, da den første besætning skulle begynde den første togt. “Bare” ballast og små diverse ting skulle ordnes. Vinden blæste pænt på noget mellem 7-9 m/s. Faktisk var der også puste op omkring 12, sin begrundelse skyldes at slagsen sejladsen alligevel ikke skulle foregå på sejl. Ja, så var det at Imme Sejr blev sidelæns hele vejen til Sønderballe på årekræfte. Imponeret var de mange genner tilskuere som vist nok oplev en Viking Ollie.

Efter overlægger med høj vind kom skibet af sted på en vest vind og længst løjtlands kyst.

Varnæs Vig bød os velkommen og himmelen over Aabenraa gav os en flotte d solnedgang med Jupiter der glitrende holdte vagt over en stille aften med masser af musik og bolognese.

På vej til Havnbjerg

Retning er Als og måske Ærø/Lyø/Avernakø på en fint fem knobs.

Comments are closed.