Post-Påske Post

Post-Påske Post

Hej ærede søfolk, her er en lille opdatering efter påsken strabadser.

Som de fleste af jer muligvis har hørt, så lykkedes det os ikke at få søsat skuden da vejret ikke var med os i lørdags, skønt vi nok aldrig har været mere klar til kraning end vi var i år. Der arbejdes på højtryk med at finde en ny dato snarest, så hold øje med hjemmeside og facebook for vi for brug for dig!

Ydermere er tilmeldingerne til sommerens sejladser startet. Der er frit lejde for tilmeldinger til og med d. 9 april!
Derefter vil ugens skipper sammensætte besætningen udfra sejldygtighed. Hvis der er flere pladser vil de bleve uddelt efter først-til-mølle princippet. Selvfølgelig med det forbehold at besætningen skal være funktionsdygtig, og det vil være skipperen der  sammensætter den endelig besætning.

Ugerne er som følger:

U28 med start fra Kalvø, skipper Claus Iversen

U29 med skipper Thomas Holst

U30 med afslutning på Kalvø, skipper Ulf Mortensen

Al yderligere information kan findes i sidste udgave af Lyskosten.

 

Billedet under: “øverst” Imme Sejr påsken 2018, “nederst” Imme Gram 1986


 

Go vind.

Comments are closed.