Imme tilbage fra Ribe, jubilæumsfest, og musik

Imme tilbage fra Ribe, jubilæumsfest, og musik

8. Oktober: Den doble regnbue bod velkommen til imme, som kom kørende over dæmningen. Beddingen var klar og skibslags ca 25 medlemmer modtog de drenge fra skaks med en vist professimonis. Som om vi har gjort det før. Den gik strålende godt. Tjek.

Mens skibet (nu med hoved) blev renset, skulle der arbejdes på garagen. Hvis ikke den kan vedligeholdes og se pænt ud, naturstyrelsen mener at den skal fjernes. Det var godt at have lidt træ arbejde i gang igen med resultat at 2 nye dør ser ude til at redde den uundværlige hus.

Så var en dejlig middag fortjent, efter de beskidte blev mindre snavset og parate til at spise på kroen. Og vi spiste godt. Der var nogle tale og nogle historie fortalte. Herlig aften.

Og efterhånden startede lidt fest i huset. Både oppe og nede var der folk. Det viser sig at vi har en udmærket forening. Det er også berigende at se at den ikke opstod overnat, men at dens rødder også var dynamiske og glimrende.

Så er der en Julefrokost i København i starten af december. Som regel er det bestyrelsesmøde med middag, men alle er velkommen.

kalvo-vikingeskibslag-2016-alle

Der er lidt merchandise updates her. Priser kommer snart, men de trøjer og tshirts ser sådan ud:

 

 

Og så er der GENERALFORSAMLING DEN 28. JANUAR 2017 på Fyn. Sæt kryds.

Comments are closed.